Recharge 17-18/11

Varmt välkommen att boka din plats på vårt yogadygn på Älvkarleö Herrgård. Här kommer du under 24 timmar få ladda om och boosta dig själv inför vintern. Vi erbjuder fyra yogaklasser och en workshop. Gröna juicer och nyttigt fika. Trerätters middag på fredagkvällen och en god och grön lunch lördag. Övernattning i dubbelrum eller enkelrum.

Schemat är planerat som följande;

Fredag
16:00 incheckning och “välkomstdrink”
17:00 Yoga “Landa” 75 min Carolina Söderberg
19:00 Trerätters middag
22:00 Sovgott-meditation 25 min Carolina Söderberg

Lördag
07:00 Yinyoga “Rise and shine” 75 min Catarina Westin
09:00 Frukost
11:00 Yoga “Glöd” 60 min Emma Ihrlund
12:30 Lunch / promenad
14:30 Yogaworkshop med övningar du får med dig hem att applicera i din vardag 60 min
16:00 checka ut, tusen tack för din medverkan

Har du ingen yogamatta meddela vid bokning så löser vi det åt dig. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av yoga för att vara med.

Bokning sker till carolina.soderberg@mabattre.com och faktura skickas ut i samband med bokning.

Investering: Medlemspris del i dubbelrum 2300 kr enkelrum 2600 kr. Icke medlemmar del i dubbelrum 2700 kr, enkelrum 3000 kr. Priserna är per person.

Du hittar fina bilder från miljön där vi skall vara på Älvkarleö Herrgårds hemsida.

 

Det är vi som kommer ta hand om dig

Catarina Westin

Hon instruerar väldigt varierande klasser: BODYPUMP, BODYVIVE 3.1, CXWORX, BODYBALANCE och yinyoga. Älskar varenda klass hon instruerar, hon är fast, detta är hennes kärleksaffär.

Catarina hittade yogan 1999 och har mer eller mindre yogat sedan dess, olika former av yoga under olika perioder i livet och beroende på vad hon kombinerat den med. Fokus har alltid legat inne i kroppen men ändå skiftats. Styrka, rörlighet och innerlighet har under alla år fått stå i centrum. Med yinyoga föll hela livet på plats, som att bitar sorterades av sig själv, så omvälvande! I stillheten kunde hon låta sitt inre få möjlighet att lysa igenom och på ett helt annat sätt lära sig att följa hennes innersta, det som är hon på riktigt.

När ni ses på “rise and shine yin” så är hennes tanke att få boosta din kropp och själ med ny energi, kanske ger du dig själv möjligheten att hitta Din essens och låta den leda vägen under hösten/vintern.

Emma Ihrlund

Emma upptäckte yogan i slutet av 90-talet och kände genast att detta var något hon ville lära sig mer om, delvis för hennes egen del, men även för att kunna dela med sig till andra. Sedan dess har yogan varit en viktig ingrediens i livet. Med olika syften och i olika former vid olika tidpunkter i livet.

Med hennes klass GLÖD vill hon förmedla självtillit, energi och lekfullhet.
En “flowig” klass med stort utrymme för din egen personlighet.

Emma startade Må Bättre Falun år 2000 och hade redan då yogaklasser på schemat. I en sal högst upp i Falan Gallerian  Numer är hon bosatt i Gävle.

Carolina Söderberg

Carolina har praktiserat yoga sedan 2009, de senaste 5 åren har hon låtit yogan få ta större plats i livet. Inte bara tiden på mattan för den fysiska praktiseringen utan också i vardagen och det som sker, i allt från tanke till handling. Blivit lite bättre på att lyssna inåt är ett exempel på vad hon menar med meningen ovan.

Hon vill ge dig känslan av att landa under hennes klass, att allt är välkommet och allt är tillåtet. Så ett frö för att medvetandegöra och eventuellt förändra den inre dialogen vi för oss med oss själva. Ni kommer att bli varma och sköna i era kroppar och era själar kommer få chans att komma ikapp er.

Under Sov gott stunden på fredagskvällen så kommer ni få ta del av en kroppsscanning och landa ner i djup avslappning för att sedan lomma iväg till sängen.

“Yoga is not about touching your toes, it´s about what you learn on the way down”