Full aktivitet både ute och inne i sommar i Sandviken

Löpträning med Lina & Camilla i Trebo, torsdagar 18:30

Här har du passet för dig som vill träna löpträning på ett prestigelöst, roligt och effektiv sätt. Lina och Camilla tar dig igenom både korta intervaller och längre distanser, så du kan maximera din löpning i sommar. Vi kör oberoende av väder och passet är gratis för alla, så ta med en vän och möt oss i Trebo!

Crosstraining i Stadsparken med Stina & Lina onsdagar klockan 17:00, start 5/7

Stina och Lina kommer under sommaren att jobba upp pulsen på Sandviken-borna med ett fartfyllt Crosstraining pass. Här kommer kondition varvas med styrka, ett perfekt komplement efter en dag på stranden samt innan grillningen. Passet är gratis för alla – så passa på att inspirera en vän till en timmes träningsglädje. Vi möts upp på anläggningen, och tar oss i samlad trupp till Stadsparken.

BlackBox gänget bjuder in till en utomhus WOD, måndagar klockan 16:30 – start 26/6

Nu har du chansen att testa på Crossfitpass med vårt BlackBox gäng. I en daglig WOD (Workout Of the Day) kommer du att träna både styrka, kondition och flexibilitet – olika utmaningar på olika dagar. Även detta pass är gratis och öppet för alla att testa på, vi ses på anläggningen för att sen ta oss vidare ut.