Underlätta dina träningsresor – anslut till CMS-travelpass och KlubbSverige!

Semester behöver inte endast innebära ett inaktivt liv i solstolen. Hälsotrenden är tydlig – nu för tiden packar vi gärna ner träningskläderna när vi är ute och reser. Genom medlemskap i CMS och KlubbSverige kan du ta med dig din lokala Må Bättre-anläggning på resan!

Håller du dig inom landet i sommar och vill upprätthålla din normala träningsdos? I så fall bör du överväga att börja använda KlubbSverige Mobil – mobiltjänsten där du får tillgång till Sveriges största träningsnätverk. Genom ett simpelt SMS kan du träna på sammanlagt 252 klubbar utspridda på 189 orter. Passa på att fråga om KlubbSverige nästa gång du tränar hos Må Bättre så ger vi dig en inloggning till tjänsten och förklarar i detalj hur den fungerar.

Läs mer om tjänsten och vilka anläggningar som ingår i KlubbSverige HÄR.

Eller kommer du spendera ledigheten utomlands? Även om du korsar nationsgränser i sommar finns det smarta och smidiga lösningar för dig som vill ta ett uppfriskande träningspass under semestern. Enklast är att skaffa ett CMS-Travelpass som är ansluten till massvis av träningsanläggningar över hela världen, varav 140 gym i Skandinavien.  

Innan du reser stämplar du ditt personliga kort hos din Må Bättre-anläggning och kan därefter träna i 30 dagar.

För mer information om CMS-Travelpass – klicka HÄR.