Spinning – så mycket mer än att cykla!

Är flåset tungt? Dags att jobba bort glädjekilona innan beach 17? Om det är bättre kondition och maximal förbränning som du vill åt finns det nästan inget effektivare sätt än att göra cykelsadeln till ditt hem.

Det går verkligen att trampa sig mot ett bättre välmående. Om man lägger upp passet på rätt sätt är det inte orimligt att förbränna upp mot 800 kcal under en intensiv spinningtimme. Dessutom innebär spinning minimal belastning på leder och ligament.

Så gör dig själv en tjänst och anslut till någon av de många spinningpass som hålls i Må Bättres anläggningar varje vecka. Våra instruktörer har lång erfarenhet och är experter på att pusha deltagarna bortom sin egen personliga gräns. Vi har flera former av spinning som varierar i längd och intensitetsnivå – från 30 till 90 minuter.

Cykel / Spinning

Den traditionella formen av spinning i grupp där du själv ställer in motståndet på cykeln utifrån egen förmåga och kapacitet. Med pumpande musik och en påhejande cykelledare i ryggen kommer du klara raksträckor, backar och utförslut med bravur!

RPM

Här formas cyklingen efter tonerna som strömmar ut ur högtalarna. När det vankas en tuff klättring görs det till taggiga rockriff och vid tempofyllda sprintintervaller kickar clubhitsen igång. Helt enkelt sällsynt rolig och effektiv konditionsträning.

Sprint

Ett Les Mills-koncept som går hand i hand med hårdköraren Grit Strength. En halvtimmes högintensiv intervallträning där deltagarna förbränner maximalt på så kort tid som möjligt. En utmaning och likväl tidseffektiv dröm för dig som har svårt att få ihop livspusslet!

Virtuell spinning

Passar aldrig tiderna när våra instruktörsledda spinningpass går av stapeln in i ditt schema? Lösningen heter virtuell spinning. Svettas ensam eller i grupp framför våra videoskärmar när det passar dig.

 

Finns inte det spinningpass som du vill testa på din Må Bättre-anläggning?  Vi många andra träningsformer som fokuserar på kondition och puls.