Sh’BAM vad kul det är att dansa!

Har du rytmen i blodet? Föredrar du att dansa dig till bättre form? Då är våra Sh´BAM-klasser någonting för dig!  

Dans är inte bara ett roligt sätt att träna på. Det är också en av de mest effektiva träningsformerna du kan ägna dig åt. Faktum är att aktuell forskning  från Magdeburg-universitetet i Tyskland visar att dans kan vara uppemot 15 % effektivare än annan fysisk träning för äldre motionärer.

Enligt studien gjorde den mångsidiga dansträningen underverk för både muskler, kondition, koordination och nervkopplingar i musklerna i jämförelse med träning där utövaren tränar en specifik muskelgrupp åt gången.    

Må Bättre har många härliga danspass ett erbjuda för den som vill svänga loss och samtidigt bränna kalorier i mängder. Sh´BAM är en av de dansklasser som ligger oss extra kärt om hjärtat. Sh´BAM är skapat av världsledande fitness-aktören Les Mills och är ett instruktörslett pass med varierande pass musik, allt från old school-dängor till nutida hits, som koreograferas med roliga danskombinationer.

Instruktören coachar dig steg för steg genom den 45 minuter långa klassen och det är upp till dig hur mycket du väljer att släppa loss. Sh´BAM är effektivt, roligt och framförallt SVETTIGT! Kolla in filmklippet ovan så får du en känsla för hur passet är.

Må Bättre har fler dansklasser än Sh´BAM – utforska vårt utbud.

Våra anläggningar Vilken anläggning ligger närmast dig?