PT – för ett liv i rörelse

Svårt att hitta motivationen? Kört fast i gamla träningsbanor? Med en personlig tränare vid din sida får du hjälp med drivkraften och fastnar inte på en platå.

Att ensam gå till gymmet och harva eller ta sig ut i springspåret är inte träningsrutiner som passar alla. I synnerhet om du är en ovan motionär kan det vara skönt att ha någon nära till hands hela passet som lyssnar, motiverar och inspirerar.

Du sätter målen – din PT stakar ut vägen dit. Tillsammans konstruerar ni ett träningsschema som passar din ambitionsnivå. PT:n finner en bra balans mellan konditions- och styrketräning, med variationsrika övningar.

I bästa fall kan personlig träning vara ett helt avgörande stöd för att uppnå en total livsstilsförändring. Fråga bara 51-åriga Kerstin Olander som med hjälp av sin Må Bättre-PT Kenneth Löfman la utmattningssyndrom och sjukskrivning bakom sig:

Personlige tränaren Kenneth Löfman blev min trygghet. Han anpassade alltid träningen efter hur jag mådde. Lika viktig var yogapassen. Instruktörerna var mästare på få mig att sluta ha så stora krav på mig själv.

Läs mer om hur Kerstins fick sitt liv tillbaka genom att börja gå till en personlig tränare hos sin lokala Må Bättre-anläggning.

En viktig del av PT-träningen är regelbunden uppföljning av träningsresultat. I Må Bättres PT-paket ingår ett antal Inbodymätningar som berättar hur din muskelmassa och kroppsfett förändrats under träningsresans gång.

 

Sugen på att skaffa en PT? Just nu har Må Bättre ett kampanjerbjudande för alla medlemmar på några av våra PT-paket. Gäller t.o.m 31 maj!  

Våra anläggningar Var vill du träna med din PT?