Nyttja Må Bättres barnpassning och få tid för egen träning

Att få ihop livspusslet som flerbarnsförälder kan vara en utmaning. Med minimalt utrymme för egentid blir ofta den egna träningen lidande. Känner du igen dig? Vi på Må Bättre har lösningen för att du ska hinna prioritera din egen hälsa.

Skippa att fixa barnvakten nästa gång du ska styrketräna på gymmet eller behöver ett avkopplande yogapass. Låt vår barnpassning ta hand om kidsen medan du tränar och duschar i lugn och ro. Under tiden som du lägger allt fokus på att svettas i träningslokalen kan barnen under övervakning av vår personal leka och pyssla i vårt välutrustade lekrum. Barnen kommer inte ens lägga märke till att du varit borta en stund.

En av våra medlemmar som regelbundet utnyttjar att barnpassning ingår hennes Må Bättre-medlemskap är sjubarnsmamman Jeanette. Må Bättres barnpassning var en helt avgörande faktor för att hon 2008 signade upp sig för ett medlemskap och började träna.

– Må Bättre har gett mig den möjligheten. Bara att skriva in passen i agendan och barnen kommer verkligen i trygga händer.

Body Pump är favoritpasset och det blir totalt 3-4 besök i veckan till den lokala Må Bättre-anläggningen. Ursäkterna för att inte prioritera den egna träningen blev helt enkelt för dåliga. Jeanette är speciellt belåten över att barngrupperna inte är så stora.

– Det är helt fantastiskt och vilka gulliga killar och tjejer som tar hand om barnen. De pysslar, leker och gör det barnen har lust med.

Vill du dra nytta av vår barnpassning och frigöra tid för din egen träning? Meddela ditt Må Bättre dagen före, så kan vi möta ditt behov på bästa sätt. Kolla in ditt lokala Må Bättre för kontaktuppgifter och öppettider.