Mammaträningen blev en succé!

Är du nybliven mamma och vill ha lika roligt som gänget på bilden? Se hit! Må Bättres skräddarsydda mammaträning körde igång augusti och blev direkt en succé! Kursen för dig som vill träna under och efter graviditeten.

Kroppen förändras under en graviditet, med fysiska och psykiska påfrestningar som naturlig följd. Träning under och efter graviditeten är kanske det bästa verktyget för att underlätta ansträningen.

Våra personliga tränare är certifierade mammatränare genom Maria Wigbrant och Sports Club Education och välkomnar mammor i alla åldrar. Precis som med alla Må Bättres pass är det individens personliga förutsättningar och mål som står i fokus. Vad vill du få ut av din mammaträning?

Slipp att ordna barnvakt – träningen utförs nämligen i grupp tillsammans med ditt barn. Du kommer att få lära dig vilka fysiska aktiviteter och övningar som är bra för just dig efter förlossningen för att du ska bli en stark och pigg förälder. Passen går självklart att kombinera med Må Bättres smidiga barnpassning.

Kursen sträcker sig över sex tillfällen och är förstås kostnadsfri för dig som är Må Bättre-medlem.  

Anmäl intresse här eller kontakta din lokala Må Bättre-anläggning!

Våra anläggningar Vilken anläggning ligger närmast dig?