Om Må Bättre

Tänk om det fanns en medicin som drastiskt kunde minska våra stora folksjukdomar. Hjärtkärlsjukdomar, diabetes, fetma, stroke, depression. Som dessutom gav mer energi, bättre immunförsvar, bättre sömn och bättre minne. Denna mirakelmedicin finns, den kallas fysisk aktivitet och du hittar den på våra Må Bättre-anläggningar.

Det övertygade oss, men samtidigt såg vi svårigheten för många andra att ta steget till att börja träna. Avståndet var för stort, ibland fysiskt ibland psykiskt. Vi ville därför göra det enkelt att träna, med en lokal förankring och hjälp till alla som ville må bättre.

2000 öppnade vi vårt första Må Bättre-gym i Falungallerian i Falun. Med tiden har vi vuxit och vi är numera Gävleborg och Dalarnas stolta leverantörer av träning och hälsa.

Hos oss spelar det ingen roll vad du tränar, det viktigaste är att du tränar. Gammal som ung, erfaren som oerfaren, vi hjälper dig på plats med din träning, ger dig träningstips och tips på bättre kost. Hur mycket du tränar är upp till dig, men vi finns där för dig och din hälsa, hela vägen.

 


Vi tror på

  • Närhet - Vi är Dalarna och Gävleborgs egna gym. Vi finns nära ditt hem, nära ditt jobb.
  • Enkelhet - Med bra öppettider och bra utrustning gör vi din träning enklare.
  • Långsiktighet - Vi hjälper dig att sätta mål värda att nå och finns med hela vägen.
  • Regelbundhet - Engagerad personal och spännande pass vill man komma åter till.
  • Variation - Vi erbjuder en mängd olika träningar. Pröva och se vad som passar dig.
Medlemskap Gör din intresseanmälan här!