Kraften kommer inifrån – klara höststressen med avslappnande yoga

Idag sker höstdagjämningen. Sommaren är över, skolan har dragit igång och arbetsvardagen kallar. Just övergången från semestern kan ge upphov till mycket onödig stress och jäkt.

Därför är det oerhört viktigt att motverka höststressen genom att regelbundet avsätta tid för endast avslappning. Hos Må Bättre kan du ladda batterierna, faktum är att vi har Gävle/Dalarnas största utbud av lugna pass. Bland våra många pass för kropp och själ erbjuder vi yoga för alla smaker. Både för den utövare som vill uppnå den totala stillheten eller för den som gärna får igång lite puls.

Här är några av yogaformerna i vårt avslappnande utbud som hjälper dig finna sinnesron:

Traditionell Yoga

Ursprungsformen som fokuserar på kropp och själ och där andningen är i fokus. En fysisk och dynamisk yogaform.

Yin Yoga

Yinformen av yoga är baserad på ett fåtal olika positioner som hålls under en längre tid. Ökar smidighet och rörlighet samt träning av mindfulness.

Medicinsk Yoga

Fysiska positioner kombineras med meditation för en djup, direkt och energimässig balans på alla plan. Detta pass kan passa alla, vältränade och friska såväl som utmattade och kroniskt sjuka personer.

Globalyoga

En utvecklande och personlig yogaform anpassad till 2000-talsmänniskan där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. En lekfull och tillgänglig klass för alla!

Senioryoga

För våra äldre medlemmar. Enkel men kraftfull yoga som är utformad specifikt för seniorkroppen. Fokus ligger på att förlänga och sträcka ut, och självklart avslutas passet med en skön avslappningsövning.

Se alla Må Bättres yogapass.