Börja träna på Må Bättre och stöd ett välgörande ändamål

Lekterapin, loppet “I din egen takt” och löpning mot cancer. Må Bättre har genom åren engagerat sig i flera olika lokala välgörande ändamål som tillsammans genererat hundratusentals kronor i insamlingssummor. En stöttepelare som varit minst lika viktig som att driva regionens bästa gym/träningsanläggningar.

Nu involverar vi alla Må Bättres anläggningar i en nytt välgörenhetsprojekt. Under oktober månad lyfter vi framförallt alla kvinnor. Till och börja med bjuder vi din vän på gratis träningspass tillsammans med dig som redan är medlem! Av alla som väljer att bli medlem hos oss innan oktobers slut skänker vi 300 kr av medlemsavgiften till förmån för cancerforskning. Målsättningen är att komma upp till över 90.000 kronor. Efter oktober månads slut kommer vi presentera den totala summan samt den organisation som vi kommer skänka vårt bidrag till.

“Vi har alltid stöttat lokala lag och välgörande ändamål som legat oss varmt om hjärtat. Det här blir kronan på verket som vi arrangerar centralt över samtliga av våra anläggningar. Tillsammans gör vi skillnad!”, säger Patrik Schultz, delägare och marknadsansvarig på Må Bättre, i ett uttalande.    

Anmäl din vän i receptionen innan träningspasset och njut av att ni båda gör något gott för hälsan.

Glöm inte att följa insamlingen på våra Facebooksidor! Gå in och följ din lokala Må Bättre-anläggning för mer information.   

Våra anläggningar Vilken anläggning ligger närmast dig?